Verkoop2019-02-07T08:10:26+00:00

Verkoop nieuwe fiets

Wil jij een nieuwe fiets kopen ? Dan ben jij op het juiste adres voor een ruim assortiment. Wij zijn namelijk erkende dealer van de volgende merken: Avalon, Vogue, Troy bakfiets, Rivel. Waarom verkopen bij deze fietsenmerken? Omdat deze merken betrouwbare en goede kwaliteit/prijs aanbieden.  Kom langs in onze winkel om ons aanbod in nieuwe fietsen te bekijken én een proefrit op jouw favoriete fiets te maken.

Erkende dealer vogue/avalon/troy /rive

Vogue fietsen

Het merk vogue is een Nederlands fietsenmerk wat meegaat met de trend van nu. Het zijn hele degelijke fietsen voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij bijvoorbeeld de transport fiets van Vogue staan, wat een hele goede fiets voor alledaags gebruik is. Kom naar onze winkel om het assortiment Vogue fietsen te bekijken. Staat het model wat je zoekt er niet tussen? Geen probleem, dan kunnen wij dat voor jou bestellen voor een scherpe prijs. 
vogue transport-fietsfixhaarlem
troy bakfiets fietsfixhaarlem

Troy fietsen

Spring maar achterop bij mij, achterop mijn fiets… Of beter gezegd: spring maar voorop bij mij, in mijn bakfiets!  Troy fietsen bieden een breed scala aan producten geschikt voor elke stijl en gebruikersdoel. Onze persoonlijke favoriet is de (elektrische) bakfiets van Troy. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Rivel fietsen

Rivel kiest voor kwaliteit en Europese normering, dit is te zien aan de krachtige laklaag en het gebruik van roestvrijstalen boutjes en moertjes. Een keurige Shimano achternaaf , met gepatenteerde Thun cartridge traps wat het onderhoudsvrij maakt en een waar genot op de weg.

Rivel fiets
Avalon fiets

Avalon fietsen

Avalon fietsen worden in Nederland geproduceerd, met voornamelijk onderdelen uit Europa. Een hoogwaardige lak en zorgvuldige montage, maakt dit tot een kwalitatieve en degelijke fiets. De fietsen worden alleen geleverd aan gerenommeerde rijwielzaken. Hebben wij even geluk….

Op zoek naar een tweedehands fiets?

FietsFixHaarlem heeft altijd een breed aanbod voor tweedehands fietsen. Alle fietsen zijn gecontroleerd, en dus ook rijklaar.
Interesse in een tweedehands fiets? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel.

Stadsfiets met terugtraprem, verlichting en slot vanaf € 125,00