Fietsverkoop

Wil jij een nieuwe fiets kopen ? Dan ben jij op het juiste adres voor een ruim assortiment. Wij zijn namelijk erkende dealer van de fietsmerken Avalon en Vogue.

Waarom verkopen bij deze fietsenmerken? Omdat deze merken betrouwbare en goede kwaliteit/prijs aanbieden.  Kom langs in onze winkel om ons aanbod in nieuwe fietsen te bekijken én een proefrit op jouw favoriete fiets te maken.

Prijs-kwaliteitsverhouding ✓ Ruim assortiment ✓  Elegant en comfortabel ✓

E-Bikes

De elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken.  Hierin zijn in de laatste jaren enorme innovaties gerealiseerd.  Elke e-bike verschilt van elkaar, zo is bij elke e-bike de motorpositie,actieradius en de positie van accu anders.

Bij Freebike® kun jij geheel je eigen e-bike ontwerpen, zodat jij vertrouwt en trots kan gaan fietsen.  Wij zijn erkend servicepunt van Freebike®.

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn de meest gebruikte en de populairste fietsen in Nederland. De stadsfietsen worden ontworpen om lang mee te gaan en dus robuust te zijn tegen allerlei omstandigheden.

Wel zijn er grote kwaliteitsverschillen tussen stadsfietsen. Wij verkopen stadsfietsen van het merk Avalon® en Vogue®. Deze merken bieden een goede prijs en kwaliteitsverhouding en zijn onderhoudsarm.

Urban/Lifestyle

Kratje of een mandje voorop.. en gaan met die banaan! Een opkomende trend in Nederland. Het zijn elegante en functionele fietsen met een hoop comfort. Hippe kleuren of juist de retro stijl, het kan allemaal met een Urban/Lifestyle fiets.

Ook hier hebben wij een mooi assortiment van de merken Avalon® en Vogue®. Zit jouw droomfiets er niet tussen? Dan kunnen wij een fiets van deze merken voor jouw bestellen.

Kom je binnenkort even kijken? Wij helpen je graag.