Fiets reparatie & onderhoud 2018-01-31T15:02:20+00:00

Reparatie&Onderhoud

Lekke band? Slag in je wiel? Fietsketting gebroken? Of zijn de versnellingen kapot? Wij voeren zorgvuldig fietsreparaties uit voor jouw fiets voor een eerlijke prijs. Onderstaand zijn de meest voorkomende fietsreparaties weergeven met de bijhorende prijzen. Mocht de fiets reparatie die voor jou van toepassing is er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.  Heb jij een fiets gekocht bij Fietsenwinkel.nl? Dan zijn wij jou gecertificeerde servicepunt van fietsenwinkel.nl van Haarlem. Wij voeren tevens bakfiets reparaties uit!

Wil jij voorkomen dat jij binnenkort grote fietsreparaties moet laten uitvoeren? Laat je fiets verwennen door een onderhoudsbeurt.Onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van de fiets. Maak dan nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij FietsFixHaarlem. Lastig om de fiets lang te komen brengen? Geen probleem, zie onze haal service

fietsreparaties en onderhoud

Reparatie kosten

Fiets reparatie Kosten
Binnenband vervangen (voor) v.a. €12,50
Binnenband vervangen (achter) v.a. €15,-
Slag uit wiel v.a. €15,-
Compleet wiel met spaken v.a. €45,-

Onderhoud kosten

Fiets onderhoud Kosten
Normaal :Smeren, afstellen en nalopen (excl. materialen) €29,95
Bakfiets: : Smeren, afstellen en nalopen (excl. materialen) €49,95

Haalservice

Niet in staat om zelf de fiets te kunnen aanleveren? Tegen een meerprijs bieden wij onze mobiliteit om uw fiets te komen ophalen . Uw fiets kan worden opgehaald, doorgaans op werkdagen tussen 17:00 en 18:00. Na de reparatie kunt u de fiets ophalen in de winkel. Graag aanmelden via mail, bericht of telefonisch. De kosten voor de haalservice rond om het centrum van Haarlem zijn  € 10,-.

Het tarief voor het ophalen van een bakfiets is € 20,-

Bakfiets

Vele fietsenmakers kunnen vanwege ruimtegebrek geen reparatie aanbieden voor een bakfiets. Vanwege onze brede ingang en ruimte, kunt u bij ons wel terecht voor bakfiets reparaties. Wij zijn van alle markten thuis.  Kom gerust langs voor advies en bijbehorende onderhoud of reparatie prijzen zijn.