Onze werkplaats

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een ruim uitgeruste werkplaats om de juiste fietsreparatie en/of fietsonderhoud uit te voeren.

De fietsreparatie worden zorgvuldig uitgevoerd  voor een eerlijke en transparante prijs.   Met de blijvende innoverende fietsen en de traditionele fietsen, ontwikkelen wij continu onze vakkundigheid en deskundigheid.

Heb jij een lekke band, gebroken ketting of een slinger in je wiel? Voel je vooral vrij om langs te komen, dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Snel, vakkundig en betrouwbaar.

Reparatie

Wij voeren allerlei fietsreparaties en onderhoud uit. Reparaties voor elektrische (E-bike) fietsen, stadsfietsen of racefietsen en mountainbikes.

Kom gerust langs met je fiets, hier hoef je geen afspraak voor te maken. Is de reparatie klaar? Dan sturen wij jou een berichtje!

Haalservice

Niet in staat om zelf de fiets te kunnen aanleveren? Tegen een meerprijs bieden wij onze mobiliteit om uw fiets te komen ophalen . Jouw fiets kan worden opgehaald, doorgaans op werkdagen tussen 17:00 en 18:00.

Na de reparatie kan jij de fiets ophalen in de winkel. Graag aanmelden via mail, bericht of telefonisch. De kosten voor de haalservice rond om het centrum van Haarlem zijn  € 10,-.

Het tarief voor het ophalen van een bakfiets is € 20,-

Bakfiets

Vele fietsenmakers kunnen vanwege ruimtegebrek geen reparatie aanbieden voor een bakfiets. Vanwege onze brede ingang en ruimte, kan jij bij ons wel terecht voor bakfiets reparaties. Wij werken met originele onderdelen van o.a. Urban Arrow, Soci Bike, bakfiets.nl en Babboe bakfietsen.

Voor de verhuur hebben we Urban Arrow en Soci.Bike bakfiets.

Dat is snel! Het lijkt FietsFixHaarlem wel.